Aanbevelingen

Aanbevelingen

Ella is zeer deskundig in wat zij doet voor ons tijdens de rollenspellen met onze kandidaten. In het rollenspel wil Ella er alles aan doen om de competenties die wij belangrijk vinden te testen bij de kandidaat. Na een rollenspel geeft Ella een eerlijke en duidelijke feedback van wat zij heeft gezien en wat een verbeterpunt kan zijn voor de kandidaat.

S. de Man

Recruiter , Olympia

Loop je in het dagelijks leven (zakelijk of privé ) ergens tegenaan en weet je niet goed hoe daar mee om te gaan of zou je daar juist graag anders mee om willen gaan? Oefen het dan, met Ella Veldman! Bij het opstarten van mijn nieuwe baan had ik een aantal uitdagingen waar ik wel wat hulp bij kon gebruiken. Samen met Ella ben ik de diverse zaken waar ik tegenaan liep gaan oefenen d.m.v. rollenspellen. In een vertrouwde setting gaf ze me, zonder te (ver)oordelen, hele nuttige feedback. Ze voelde feilloos de situatie aan en nam vervolgens perfect de juiste rol aan. Of het nu gaat om een verkoopgesprek die je wilt oefenen, een gesprek op management niveau of om een gesprek met je partner of familie, Ella stelde mij in de gelegenheid dit op een prettige manier met haar te oefenen zodat ik beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen deze gesprekken aan kon gaan. 
Erik Kuipers

Laren

Een aantal jaar geleden mocht ik teamleider worden bij AH. Superspannend! Deze verantwoordelijkheid ging gepaard met sterke trainingen. Bij twee van de drie praktijktrainingen was Ella trainingsactrice. Hoe Ella daar door een simpele aanpassing als een bril opzetten helemaal in haar karakter kon kruipen was verbluffend! Deze trainingen hebben mij dan ook veel geholpen in de training maar ook op de werkvloer. Zelfs nu ik niet meer bij AH werk, denk ik nog vaak terug aan deze goede training waarbij realistische situaties aan bod kwamen. Geweldig aan de manier waarop Ella werkt is ook de feedback die ze vanuit haar rol én als persoon kan geven. Heel sterk: opbouwend en nóóit verwijtend. Bedankt Ella!
,
Rick de Greef

Cloud solutions consultant, Antwerpen

Samenwerken met Ella voelt echt als teamwerk. Ella vult mij als trainer echt aan waardoor de deelnemers een echte leerervaring hebben. Ze raakt precies die punten die voor deelnemers belangrijk zijn.
Mabelle Hamerling

Trainster bij Moovs

Ella verdiept zich goed in haar rol en geeft gerichte feedback. Ze combineert haar professionaliteit met een warme persoonlijkheid. Ik heb het assessment met Ella als trainingsactrice als positief ervaren.
Ahlam Medhar

student , Hogeschool Rotterdam

Voor Talentcoach heb ik op diverse manieren mogen samenwerken met Ella. Zowel als coach en trainingsactrice is zij heel waardevol geweest. Als coach weet Ella de juiste vragen te stellen waardoor ze snel tot de kern komt. Deelnemers voelen zich welkom en veilig bij haar. Als trainingsactrice is ze een scherpe spiegel die in staat is om helder onder woorden te brengen wat er op gevoelsniveau zowel bij haarzelf als de deelnemer gebeurd. Ella weet zo het leerrendement tot het maximale te vergroten. Verder was Ella ook betrokken bij het vormgeven van de training en hierin liet zij zien een analytische blik te hebben en heel goed voor ogen te hebben wat het doel van de training is en hoe we dit kunnen bereiken. De samenwerking is altijd een feestje waarin ikzelf ook steeds wat leer!
Claudia de Joode

Welzijnswerk

Ella voelt door haar sterk ontwikkelde sensitiviteit precies aan waar de ander vastloopt in zijn gedrags- of gedachtepatroon. Non-verbaal en verbaal geeft zij de essentie van het vraagstuk weer en koppelt op krachtige wijze terug. Met Ella is het samen onderzoeken en leren op het scherpst van de snede.
Maria Voskuilen

trainster, LTC-training

Ella is een creatieve, veelzijdige en gedreven theater-, trainings- en coachingprofessional, met een zeer brede beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling, en een bijzonder talent die in haar uitstekende werk ten dienste van ‘de ander’ te stellen. Ik hoop nog vaak met haar te mogen samenwerken!
Marck Oostra

trainer, ECO-i

Ella is een trainingsactrice die een blijvende indruk achter laat op de mensen met wie ze heeft gewerkt. Ze weet hen door haar spel naar plekken in hun gedrag te brengen die nieuw, ontroerend en onthullend zijn.
Sjaak Overbeeke

trainer, Zuidema en LTC - training

Ella ken ik als een zeer gewaardeerde collega. Ze is enthousiast, leergierig en iemand waar je op kan rekenen vandaar dat ik haar ook geregeld heb ingezet als trainingsactrice voor mijn bedrijf. Dit naar volle tevredenheid van mij en de klant! Ik hoop haar nog vaker in te mogen zetten!
Rinco van der Baan

trainer, Buro Acting

Wat is jouw ervaring?

De ervaringen van anderen zeggen veel meer dan ik kan uitleggen. Als trainingsactrice help ik mensen hun gedrag te toetsen en te veranderen. Om zo steviger in de schoenen te staan en op een plezierige manier verbinding te maken met een ander. Lees in de aanbevelingen hoe ze de samenwerking met mij hebben ervaren.

Kom in contact met Ella

Een afspraak plannen?